(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Ushbu maqolada harbiy axborotni to‘plash va tarqatish jarayonida xalqaro va milliy qonunchilikning ahamiyati o‘rganilgan. Solishtirma-huquqiy tahlil, kontent-tahlil va ekspert so‘rovnomalari asosida mavjud regulyativ kamchiliklar aniqlangan va yechimlar taklif etilgan.