(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
San’at (eski slavyancha iskousiti so’zidan) - bu umuman badiiy ijod. San’at turlari haqida gapirganda, ular qandaydir umumiy xususiyatga ko’ra birlashtirilishi mumkin bo’lgan turli xil asarlarni nazarda tutadi. San’atning asosiy turlari: me’morchilik, rangtasvir, grafika, amaliy san’at, adabiyot, musiqa, kino, raqs, fotografiya, teatr va boshqalar. Bugun bizning vazifamiz tasviriy san’at turlari bilan tanishish.