(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
Maqolada Usmon Azim qalamiga mansub ayrim hikoyalar va ularda obrazlarning o’rni va turlari haqida mulohaza qilinadi