(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
Ushbu maqolada zamonaviy pullik yo’llarni afzaliklari va undan qanday foydalanish. Pullik yo’llar mamlakatda sodir bo’layotgan tirbandliklarga yechim bo’la olishi haqida yoritilgan.