(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
Ushbu maqolada insonni harakatga keltiruvchi kuch motiv va motivlar yigʻindisi boʻlmish motivatsiya haqida soʻz boradi shuningdek, talabalarlarning muvaffaqiyatga intilishga boʻlgan motivatsiyasi tahlil qilinadi