(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
Ushbu tezisda tadqiqotchi nemis tilida ko‘p qo‘llanadigan frazeologik iboralarni kelib chiqish tarixiga nazar qaratib, ularning ma’nosini va qo‘llanish doirasini tahlil etishga harakat qiladi.