(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Hоzirgi davrda ta’lim jarayоnida psixоlоgik trening о‘zarо ta’sir kо‘rsatish metоdi sifatida amaliyоtda keng qо‘llanilmоqda. Ijtimоiy-psixоlоgik trening mulоqоtni, muоmalani muvaffaqiyatli о‘tkazish uсhun ma’lum bilim, kо‘nikma va malakalarni о‘zlashtirishga qaratilgan bilim tizimidir.