(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Ushbu maqola O‘zbekiston sharoitida yoshlar bandligini ta’minlashda raqamli iqtisodiyotning mavjud va istiqbolli imkoniyatlarini o‘rganishga bag‘ishlangan. Mamlakatda yoshlar sonining ko‘pligi mehnat bozorida ularning faol ishtirokini ta’minlash masalasini dolzarb qilib qo‘ymoqda.