(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Ushbu maqolada boshlang’ich sinf o’quvchilarining matematika darslarini tashkil etishda interfaol metodlarning ahamiyati va metodlarning to’g’ri qo’llanilishi natijasida dars samaradorligiga erishish usullari haqida muhokama qilinadi, maqolada interfaol metodlarning asosiy turlari, ularning boshlang‘ich sinf matematika darslarida qo‘llanilishi va samaradorligi haqida so‘z boradi.