(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Jahonshumul ekologik muammolar va barqaror rivojlanish zarurati sharoitida " yashil iqtisodiyot iqtisodiy o‘sishni ta’minlash va tabiiy resurslarni tejashning muhim vositasiga aylanmoqda. Ushbu maqolada O‘zbekiston taraqqiyotida yashil iqtisodiyotning o‘rni ko‘rib chiqiladi, bu jarayonning ham iqtisodiy, ham ijtimoiy-falsafiy jihatlari tahlil qilinadi.