(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Sanoatda shisha izolyatorlarini ishlab chiqarish uchun foydalaniladigan xom ashyo materiallarini ikki guruhga ajratish mumkin: asosiy va qo‘shimcha.