(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Ushbu maqolada Silybum marianum o‘simligining agrotexnik yetishtirish texnologiyasi, ekologik sharoitlarga talabchanligi hamda uning dorivorlik xususiyatlari yoritilgan. O‘simlik tarkibidagi faol moddalarning inson salomatligiga foydasi haqida ma’lumotlar taqdim etiladi.