(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Ushbu tezisda hujjatlarni boshqarish jarayonlarini avtomatlashtirishda foydalanilayotgan zamonaviy axborot texnologiyalari o‘rganiladi. Xususan, elektron hujjat aylanishi, bulutli texnologiyalar va sun’iy intellekt asosidagi yechimlarning tizim samaradorligiga ta’siri tahlil qilinadi. Tadqiqotda jarayonlarni optimallashtirish va ma’lumotlar xavfsizligini oshirish imkoniyatlari yoritiladi.