(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Mazkur maqolada tana tili – ya’ni noverbal (so‘zsiz) kommunikatsiyaning psixologik asoslari, uning shaxslararo muloqotdagi o‘rni, turlari va inson xulq-atvoriga ta’siri tahlil qilinadi. Tana tilining madaniyatlararo farqlari, psixologik talqini hamda uni anglash va boshqarish usullari haqida fikr yuritiladi.