(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Maqolada boshlang‘ich sinf ona tili darslarida pedagogik texnologiyalarni samarali qo‘llash usullari, mavjud muammolar va ularga yechim ilmiy adabiyotlar asosida tahlil qilib beriladi. Ta’lim sohasida amalga oshirilayotgan islohotlar tahlil qilinib, bu islohotlarning samaradorligi ko‘p jihatdan ustoz-murabbiylar, o‘qituvchilarning o‘ziga, ularning shaxsiy va kasbiy fazilatlariga, kasb mahoratlariga ham bog‘liqligi ko‘rsatib beriladi.