(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Maqola boshlang’ich sinf O’quvchilarining ma’naviy madaniyatini shakllantirish yo’llari haqida fikr yuritilgan