(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Bugungi globallashuv, yangi innovatsion texnologiyalar va bozor iqtisodiyoti keskin rivojlanayotgan asrda xizmat ko`rsatish sohalarida, xususan, bank tizimida mijozlarga yo`naltirilgan marketing siyosatidan foydalanish hamda yanada yangi innovatsion bank xizmatlaridan foydalanish muhim hisoblanadi. Bank tizimi nafaqat moliyaviy vositachi sifatida, balki raqamli xizmatlar, mijozlar bilan ishlash madaniyati va innovatsion yechimlar orqali iqtisodiy taraqqiyotda faol ishtirokchi sifatida namoyon bo‘lmoqda. Mijozlar talabining o‘zgarishi, raqobat muhitining kuchayishi va texnologik yangiliklar bank xizmatlarini takomillashtirishni talab qilmoqda.