(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Ushbu maqolada destruktiv axborotlarning shaxs psixikasiga ko‘rsatadigan salbiy ta’siri, yoshlarning ongida yuzaga keladigan kognitiv, emotsional va ijtimoiy buzilishlar tahlil qilingan. Shuningdek, zamonaviy mediamuhitdagi informatsion xatarlar va ular bilan kurashish uchun zarur bo‘lgan psixologik immunitetning mohiyati va tarkibiy qismlari yoritilgan. Talabalar va yoshlarning destruktiv axborotdan himoyalanishi uchun axborotga nisbatan ongli, tanqidiy yondashuv va ma’naviy immunitet zarurligi ta’kidlangan