(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Falsafa fanining predmeti, vazifalari va ilmiy- tadqiqot metodlari hamda taʼlim jarayonida interfaol va innovatsion texnologiyalar metodidan foydalanish yoʻllari yoritib berilgan.