(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
"Ushbu maqolada lirik asarlarda obrazlilikning badiiy matndagi o‘rni va ifodalanish usullari, shoirning ichki kechinmalari obrazlar vositasida qanday tasvirlanishi tahlil qilinadi. Maqolada mumtoz va zamonaviy adabiyot namunalari misolida obrazlarning xilma-xilligi, ularning badiiy-estetik funksiyasi yoritilgan".