(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Tafakkur qilish orqali olimlarning kashf qilingan ilmi ishlar haqida maʼlumot ega boʻlasiz. Bundan tashqari olimlarini tafakkur qilish haqidagi fikrlari, Tafakkur qilish kerak ekanligi haqida Qurʼondagi oyatlarda maʼlumot berib berib ótilgan