(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Maqolada Abu Nasr Forobiyning “Fozil odamlar shahri” asarida ta‟limtarbiya masalalari, adolatli jamiyatga erishish yo`llari, fozil shahar hokimi va aholisining fazilatlari kabi masalalar yoritilgan