(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Ushbu maqolada bo‘lajak boshlang‘ich sinf o‘qituvchilarining kasbiy sifatlarini shakllantirish va rivojlantirish holati, mavjud muammolar va yechimlar ilmiy-nazariy hamda amaliy jihatdan tahlil etiladi. Ta’lim tizimining ilk bosqichida faoliyat yurituvchi pedagoglarning kasbiy sifati ularning nafaqat bilim va ko‘nikmalari, balki shaxsiy fazilatlari, pedagogik qobiliyatlari, kommunikativ yondashuvi va psixologik tayyorgarligi bilan chambarchas bog‘liqdir