(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Bugungi kunda shaxsda psixologik salomatlikni tadqiq qilish va uni musthkamlash barcha davlatlarda turlicha ko‘rinishlarda amalga oshirilmoqda. Aynan shaxs bilan bog‘liq psixologik salomatlikni shakllantirish tizimining takomillashtirilishi tadqiqot metodikalarini tanlashimizda muhim ahamiyat kasb etadi. Qolaversa, bugungi kunda o‘sib kelayotgan har bir yoshning o‘ziga xos psixologik imkoniyatlarini to‘g‘ri talqin qilish va shu asosda uni hayotga, turli xil ijtimoiy vazifalarni bajarishga yo‘naltirish barcha sohalar kabi psixologiyaning ham asosiy vazifalaridan biri hisoblanadi.