(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Agrobiznesni tashkil qilishda bir qancha muammolar mavjud bo’lib, ularning barchasi qishloq xo’jaligi sektori, ishlab chiqarish jarayonlari, marketing va sotish strategiyalariga ta’sir ko’rsatadi. Ushbu maqolada har bir muammoning kelib chiqish sabablarini, ularni bartaraf etish usullarini va agrobiznesning barqaror rivojlanishini ta’minlash uchun zarur choralari ko’rib chiqilgan.