(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
maqolada musiqa madaniyati fani darsida musiqa tinglash, uni idrok etish yetakchi faoliyat turi sifatida muhim rol o‘ynaydi va insonni musiqiy madaniyatini tarbiyalashda asosiy omil bo‘lib xizmat qilishi to‘g‘risida so‘z boradi.