(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
ИЛ-1b, ИЛ-6, ИЛ-10 ген полиморфизмларини генетик текшириш натижасида, ўткир панкреатит хамда панкреонекроз кечишини олдиндан прогнозлаш.