(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Mazkur maqolada yozma ish tushunchasi, uning ahamiyati va turlari haqida batafsil ma’lumot beriladi. Yozma ishning ilmiy, akademik va amaliy jihatlari, shuningdek, ularning ta’lim jarayonidagi roli ko’rib chiqiladi. Maqolada turli xil yozma ishlarning o’ziga xos xususiyatlari, ularni bajarish metodlari va talablari tahlil qilinadi. Tadqiqot natijalari yozma ish turlarining ta’lim tizimidagi ahamiyatini yanada kengroq ochib berishga qaratilgan.