(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
Maqolada globallashuv jarayoni, uning xususiyatlari va globallashuv sharoitida yoshlar tafakkuri hamda maʼnaviy dunyosida sodir boʻlayotgan oʻzgarishlar haqida fikr yuritilgan.