(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
Mazkur maqolada kiberterrorchilik, uning kelib chiqishi, zararlari haqida ma’lumot keltirilgan