(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Ushbu tezisda O‘zbekistonda mehnat bozori rivojlanishi, demografik xususiyatlar, mamlakatning iqtisodiy o‘sishi, ta’lim tizimi, kasb-hunar sohasining rivojlanishi va inson manfaatlarini ta’minlash jarayoni haqida qisqacha ma’lumot berib o‘tilgan.