(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Ushbu maqola krеdіt-mоdul tіzіmіdа tаlаbаlаrnіng о‘quv fаоlіyаtіnі tаkоmіllаshtіrіshnіng аsоslаrі va ularni tilni o‘qitishdagi didaktik imkoniyatlari to‘g‘risida yozilgan bo‘lib, Respublikamizda so‘nggi yillarda kredit-modulli ta’lim tizimiga o‘tish, an’anaviy ta’lim va kredit-modul tizimi bevosita qiyoslangan.