(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Tish qoplamalari stomatologiyada odamlar tabassumini tuzatishga intiladigan ko’plab obsesyonlardan biridir. Ular aniq protsedura turiga ishora qilmaydi, lekin birgalikda bu kosmetik stomatologiyaga tegishli amaliyotdir. Amaliyotga murojaat qilishning to’g’ri yo’li uni estetik stomatologiya deb atashdir, chunki bu bir nechta protseduralar uchun soyabon atamadir.Tish qoplamalarining ko’p turlari mavjud, ammo bu sizning shikastlangan tishlaringizga tishga o’xshash material qatlami yoki qopqog’ini qo’yadigan har qanday davolanish bo’lishi mumkin.