(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Ushbu maqolada miokard infarkti haqida barcha so’ngi ma’lumotlar berilgan. Maqolada miokard infarktini davolash chora tadbirlari hamda oldini olishning samarali usullari haqida ma’lumotlar berilgan. Miokard infarkti hozirgi kunda yoshlar va keksa yoshdagi insonlar orasida keng tarqalganligi sababli maqolada ushbu kasallikning statistikasi ham o’rganildi.