(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Ushbu magistrlik dissertatsiyasi "Hudud xizmat ko’rsatish sohasida raqamli texnologiyalarning samaradorligini oshirish yo‘llari" mavzusi hududiy xizmat ko’rsatish tizimida raqamli texnologiyalarning imkoniyatlaridan samarali foydalanish va ularning ta’sirini kuchaytirish masalalarini o’rganadi. Hozirgi kunda texnologik inqilobning ta’siri xizmat ko’rsatish sohasida sezilarli bo’lib, uning samaradorligini oshirish, jarayonlarni tezlashtirish, mijozlar ehtiyojlariga moslashuvchanlikni ta’minlash va sifatni oshirish uchun raqamli yechimlar muhim ahamiyat kasb etadi.