(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha ta‘lim tashkilotining maktabga tayyorlov guruhi bolalariga yozish qoidalarini o‗rgatishda mashg‗ulotlarda mashq va usullardan foydalanish ahamiyati haqida yoritilgan. Mashg‗ulotda yozishning murakkab jarayon ekanligi va unda tarbiyachining vazifasi haqida va yozish jarayonining hissiy qulayligi va maktabga o‗tish davrining xususiyatlari bo‗yicha fikr va mulohazalar berilgan.