(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
To‘garak mashg‘ulotlari sinfdan va maktabdan tashqari ishlarning asosiy turlaridan biri bo‘lib matemetik to‘garaklarining o‘rni va rolini ko‘rsatib berish.