(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Oq jo‘xorining O‘zbekiston 5 va O‘zbekiston 18 navlarini Jizzax viloyatining kuchsiz sho‘rlangan tuproqlari sharoitida uch muddat va to‘rtta ekish me’yorini o‘simliklarning morfologik ko‘rsatkichlariga ta’siri bayon qilingan. Oq jo‘xorini 1-aprel, 15-aperl, 1-may kunlari, 4 ta tup qalinligida (92 ming, 110 ming, 138 ming, 184 ming) ekib o‘rganilib, don sifat ko‘rsatkichiga ta’sri bayon etilgan