(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2025)
Ushbu maqolada talabalarga axborot texnologiyalari fanini o‘qitishda talabalarning kreativ fikrlashini shakllantirish, tibbiy ta’limda zamonaviy innovasion texnologiyalar “ELEKTRON DARSLIKLAR”dan foydalanishning ta’lim sifatini oshirishdagi samaradorligi, ta’limni zamonaviy AKTlar va dasturiy vositalar asosida rivojlantirish va amalda qo‘llanilishini takomillashtirish, e‘tiborga olinishi lozim bo‘lgan jihatlar ochib berilgan.