(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2023)
Ushbu maqolada boshlang’ich sinf o’quvchilariga ona tili darslarini o’qitish davomida ularning ijodiy fikrlash ko’nikmasini shakllantirish haqida so’z boradi. Inson tafakkurini rivojlantirishdek muhim va mas`uliyatli vazifa, avvalo ona tili mashg`ulotlari orqali bajarilishi muhokama qilinadi.