(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Maqolada L.S.Vigotskiyning tarixiy madaniy konsepsiyasida bola psixik taraqqiyoti qonuniyatlarining yoritilishi haqida so’z boradi.