(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Ушбу мақола Тут мевасининг органиc ва менерологик жиҳатдан озиқланиши ҳамда уларнинг ипак қурти ривожланиши пилла ҳосил ваа билогокик ривожланишига та’сирини ёритишдан иборат