(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu maqolada Maktabgacha yoshdagi boalarning ijtimoiy-axloqiy rivojlanishida oil ava maktabgacha ta’lim tashkilotining ahamiyati,bolani har tamonlama yetuk va komil shaxs qilib tarbiyalashda pedagoglar va ularning ota-oanalari vazifalari haqida so’z boradi.Shuningdek ushbu maqolada bolaning ijtimoiylashuviga ta’sir etuvchi omillar va ulardan oqilona foydalanish usullari bayon etilgan.