(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Maqolada boshlang‘ich sinflarda ona tili o‘qitish metodikasining dolzarb masalalari, ahamiyati, maqsadi va vazifalari haqida so‘z yuritiladi.