(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu maqolada O’rta Osiyo hududida tarqalgan noyob va “Qizil kitob”ga kiritilgan hayvonlar va ularning yo’qolish sabablari, yashash areallari haqida ma’lumot beriladi