(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Mazkur maqola xorijiy ta’lim tizimlarining boshlang‘ich ta’limdagi muvaffaqiyatli tajribalarini o‘rganishga bag‘ishlangan. Finlyandiya, Yaponiya, AQSh va Germaniya kabi mamlakatlarning ta’lim tizimlari tahlil qilinib, ular asosida milliy ta’limga moslashtirish uchun amaliy tavsiyalar ishlab chiqilgan. Maqolada individual yondashuv, STEAM ta’limi, o‘yinli metodlar va intizomga asoslangan yondashuvlarning samaradorligi ta’kidla