(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
ушбу мақолада Ўзбекистон Республикасида электрон тижоратсоҳасида истеъмолчи ҳуқуқларини ҳимоя қилишга оид қонунчиликни янада такомиллаштириш, шунингдек, халқаро тенденциялар таҳлил қилинга