(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu maqolada ingliz tilini o’rganishda madaniyatlararo kommunikatsiyaning o‘rni va uning o‘quvchilar uchun afzalliklari yoritilgan. Madaniyatlararo kommunikatsiya nafaqat til o’rganish jarayonini samarali qilishga yordam beradi, balki xalqaro muloqot malakalarini rivojlantiradi. Maqolada madaniyatlararo kommunikatsiya ko‘nikmalarini rivojlantirish usullari, shuningdek, O‘zbekistonda bu boradagi amaliyot haqida fikr yuritilgan.