(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Ushbu tezisda hozirgi kunda foydalanilishi ommalashib borayotgan sun’iy intellektning maktab o’quvchilarining ta‘lim olish jarayoniga qanchalik ta’sir qilayotganini bir qancha misollar va qarashlar bilan o’rganiladi. Sun’iy intellektning ushbu maktab tizimidagi ulushi kelajakda qay darajada rivojlanishi haqida so‘z yuritiladi.