(untitled) ("XXI ASRDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR, FAN VA TAʼLIM TARAQQIYOTIDAGI DOLZARB MUAMMOLAR" nomli respublika ilmiy-amaliy konferensiyasi, 2024)
Markaziy Osiyo davlatlarining Yevropa Ittidoqi bilan o‘zaro hamkorligi va unga qarshi kurash olib borishda erishgan natijalari, kamchiliklari va kelgusida erishilishi kutilayotgan natijalar haqida so‘z yuritadi.